Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-05@11:01:28 GMT

حوزه سلامت در مبارزه با بیماری کرونا تنها مانده است

تاریخ انتشار: ۱۴ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۸۶۰۸۷۲

حوزه سلامت در مبارزه با بیماری کرونا تنها مانده است

مسعود فقیه دینوری، روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگاران با اشاره به اینکه در حال گذر از بحران جدید و مرحله سوم شیوع کرونا در جامعه هستیم، گفت: در این برهه افزایش تعداد مبتلایان و شدت بیماری از مهمترین چالش های پیش روی حوزه سلامت است.

وی، افزود: اکنون چالش های این برهه با چالش روزهای اول شیوع ویروس که مربوط به مسایل پایه ای مدیریت و کمبود ماسک و مواد ضدعفونی کننده بود، فرق کرده و از بخش هیجانی عبور کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس مرکز آموزشی و درمانی امام رضا(ع) تبریز گفت: بعد از گذشت ۱۰ ماه از شیوع ویروس کرونا با وجود مشکلات اقتصادی، تحریم و مسایلی که گریبانگیر مردم و جامعه و حوزه سلامت شده اند، کادر درمان و پرستاری همچنان در این راه انجام وظیفه می کنند.

دینوری، ادامه داد: بیمارستان امام رضا(ع) دارای ۲ هزار و ۵۰۰ نفر پرسنل بوده که از روز اول شیوع این ویروس کادر درمانی، پرستاری و پشتیبانی برای ارایه خدمت بهتر به مردم و بیماران تلاش می کنند.

وی یادآوری کرد: با توجه به وضعیت حاکم در حوزه سلامت و کمبود نیرو به ویژه در بخش پرستاری با مرور زمان نیروها مستهلک شده و از انرژی و توان آن ها کاسته شده است.

حوزه سلامت برای تامین دستگاه های اکسیژن ساز با چالش جدی مواجه است

رییس مرکز آموزشی و درمانی امام رضا(ع) تبریز گفت: در کنار کمبود نیروی انسانی، عدم تامین تجهیز پزشکی مورد نیاز نیز مشکلات عدیده ای بر حوزه سلامت وارد کرده است.

دینوری، با اشاره به اینکه حیاتی ترین ماده برای بیماران کرونایی اکسیژن است، افزود: حوزه سلامت برای تامین دستگاه های اکسیژن ساز با چالش جدی مواجه بوده و نوسانات قیمت وسایل و تجهیزات درمانی و بهداشتی مانع از تحویل این دستگاه ها به دانشگاه علوم پزشکی تبریز و بیمارستان امام رضا(ع) شده است.

وی با تاکید بر اینکه در این استان تامین کننده مطمئنی برای اکسیژن وجود ندارد، یادآوری کرد: اکسیژن مورد نیاز حوزه سلامت استان از استان های همجوار مانند زنجان، اردبیل و در برخی مواقع اصفهان تامین می شود.

رییس مرکز آموزشی و درمانی امام رضا(ع) تبریز گفت:  دانشگاه علوم پزشکی تبریز برای تامین اکسیژن مورد نیاز بیمارستان ها اقدام به خرید اکسیژن ساز از یک شرکت تولیدی در تهران کرده و پول آن را نیز پرداخت کرده است ولی این شرکت به بهانه نوسانات قیمت حاضر به عمل به تعهد خود و تحویل این دستگاه ها نیست.

دینوری، با اشاره به اینکه اقدام این شرکت در زمان کنونی خیانت محسوب می شود، افزود: گفته می شود که ۸۰ دستگاه اکسیژن ساز در انبار این شرکت دپو شده و تلاش های دانشگاه علوم پزشکی برای گرفتن این دستگاه ها نتیجه بخش نبوده است.

وی یادآوری کرد: این بیمارستان برای تامین نیاز اکسیژن خود اقدام به خرید تانک اکسیژن کرده که در روزهای آتی آن را تحویل می گیرد ولی استفاده از آن نیاز به پر کردن آن دارد.

رییس مرکز آموزشی و درمانی امام رضا(ع) تبریز با تاکید بر اینکه بیماری کرونا درمان خاص و ویژه‌ای ندارد، گفت: نوسانات قیمت، مسایل اقتصادی کشور و منافع فردی تولید کنندگان منجر شده تا حوزه بهداشت در تهیه برخی وسایل ضروری و مورد نیاز از جمله دماسنج و سرساکشن با چالش مواجه شود.

دینوری، بدترین جاهای دارای مشکل در مبارزه با کرونا را مربوط به حرف و اصناف اعلام کرد و ادامه داد: در این اماکن ابتدایی ترین اصول بهداشتی در مبارزه با کرونا رعایت نمی شود.

وی حمل و نقل درون شهری، عدم حذف پول نقد در خرید و فروش، عدم دفع اصولی زباله و افزایش بی رویه زباله گردها را از دیگر چالش های حوزه بهداشت و درمان در مبارزه با بیماری کرونا اعلام کرد.

ارایه ۲۲ هزار تخت‌روز خدمت به بیماران کرونایی در بیمارستان امام رضا(ع) تبریز

رییس مرکز آموزشی و درمانی امام رضا(ع) تبریز گفت: از زمان شیوع ویروس کرونا ۱۸ هزار و ۵۰۰ نفر به این بیمارستان مراجعه کردند که ۲۲ هزار تخت‌روز به آنان خدمت ارایه شده است. 

دینوری افزود: از این تعداد مراجعه کننده ۶ هزار و ۲۰۰ نفر بستری شدند که ۲ هزار و ۱۰۰ نفر از آن ها در بخش ویژه (آی سی یو) بستری بودند و این تعداد حدود یک سوم بیماران کرونایی را شامل می شود.

وی با بیان اینکه برای بیماران بستری در بخش ویژه ۱۵ هزار و ۳۷۴ تخت‌روز خدمات ارایه شده است، اظهار داشت: برای بیش از ۱۲ هزار مراجعه کننده نیز خدمات سرپایی ارایه شده و هم اکنون ۲۲۰ بیمار کرونایی در این بیمارستان بستری و ۳۰ نفر نیز در اورژانس منتظر بستری شدن هستند.

رییس مرکز آموزشی و درمانی امام رضا(ع) تبریز با اشاره به اینکه این بیمارستان ۸۰۰ تخت بستری دارد، گفت: با توجه به سیاست گذاری دانشگاه علوم پزشکی تبریز از این تعداد ۲۵۰ تخت برای بیماران کرونایی تخصیص یافته است که در صورت نیاز و سیاست گذاری جدید این دانشگاه می توان تخت های بیشتری به این بیماران اختصاص داد.

دینوری، ادامه داد: به علت استراتژیک بودن این بیمارستان و داشتن بخش های منحصر به فرد مانند دیالیز، پیوند و جراحی ها در سطح استان و شمالغرب کشور پذیرای بدحالترین بیماران بوده و در اورژانس این بیمارستان ۳ استاد متخصص طب اورژانس مستقر هستند.

هزینه بستری روزانه بیماران کرونایی در بیمارستان امام رضا(ع) روزانه از ۵۰۰ هزار تا یک میلیون تومان است

رییس مرکز آموزشی و درمانی امام رضا(ع) تبریز گفت: هزینه هر تخت‌روز بستری بیماران کرونایی در این بیمارستان بسته به نوع بیماری و محل بستری شدن در بخش عادی و ویژه از ۵۰۰ هزار تا یک میلیون تومان است.

دینوری، با بیان اینکه درمان بیماری کرونا رایگان نیست، افزود: هزینه درمان آن برای بیماران ثابت نبوده بلکه نسبت به شدت بیماری متفاوت است ولی تخفیفات ویژه ای نیز برای افراد نیازمند و محروم جامعه لحاظ می شود.

وی با اشاره به افزایش ۱۰ برابری هزینه اکسیژن برای این بیمارستان، یادآوری کرد: هزینه های سرباری بیمار از جمله شامل لباس و لوازم حفاظتی است که در لیست هزینه های بیماران درج نمی شود.

۸۲۳ نفر از کارکنان بیمارستان امام رضا(ع) به کرونا مبتلا شدند

رییس مرکز آموزشی و درمانی امام رضا(ع) تبریز گفت: از زمان شیوع ویروس کرونا ۸۲۳ نفر از کارکنان این بیمارستان که غالب آن ها پرستاران هستند، به بیماری کرونا مبتلا شده و تست آزمایش آن ها مثبت بوده است.

دینوری، با بیان اینکه از تعداد مبتلایان این بیمارستان ۵۰۰ نفر پرستار هستند، ادامه داد: مبتلایان پس از مراقبت های ویژه درمان شده اند و تنها یک نفر « فرزاد نامی» نخستین شهید راه سلامت مرکز آموزشی و درمانی بیمارستان امام رضا ( ع) در راه خدمت به مردم و در خط مقدم مبارزه با کرونا جان خود را از دست داد.

وی اظهار داشت: هم اکنون بیمارستان امام رضا (ع) نیز به تبع سایر بخش های بهداشتی و درمانی با کمبود پرستار مواجه بوده ولی در حوزه کمک بهیاری و خدمات این کمبود تا حدودی مرتفع شده است.

استودیو کویید در بیمارستان امام رضا(ع) راه اندازی شد

رییس مرکز آموزشی و درمانی امام رضا(ع) تبریز گفت: به منظور انتقال تجارب، یافته ها و دانش اساتید این بیمارستان استودیو کویید در این بیمارستان راه اندازی شده است.

دینوری، با بیان اینکه هم اکنون برنامه های آن در حال ضبط است، افزود: برنامه های آن از ۲۶ آبان از ساعت ۲۲ تا ۲۲.۳۰ دقیقه در فضای مجازی پخش می شود.  

برچسب‌ها ویروس کرونا دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی تبریز بهداشت و سلامت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا بهداشت و سلامت ویروس کرونا بهداشت و سلامت اخبار کنکور بیمارستان امام رضا ع دانشگاه علوم پزشکی بیماران کرونایی برای بیماران بیماری کرونا ویروس کرونا شیوع ویروس برای تامین اکسیژن ساز حوزه سلامت مورد نیاز تبریز گفت دستگاه ها تخت روز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۶۰۸۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم مبارزه با بیماری زنگ زرد را در مزارع گندم و جو

علی چاله چاله رییس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه با اشاره به هشدار‌های هواشناسی جهت بارندگی‌های سنگین گفت : ضرورت دارد، کشاورزان استان جهت حفظ تولید مزارع غلات خود، مبارزه با زنگ زرد غلات را در شرایط آب و هوایی مناسب جدی بگیرند.

وی اضافه کرد: لازم است در شرایط آب و هوایی مناسب و با توجه به رطوبت مزارع ناشی از این بارندگی ها، مبارزه فوری با زنگ زرد و سایر بیماری‌های گیاهی در منطقه گرمسیری و نیمه گرمسیری و معتدل در تمام مزارع در معرض خطر انجام شود.

رییس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه ادامه داد: در مناطق سردسیر مانند دالاهو، کنگاور و سنقر نیز کشاورزان باید ضمن بازدید‌های دقیق، مزارع دیم متراکم و مزارع آبی در معرض خطر را سمپاشی کنند تا خطر طغیان و خسارت زنگ و سایر بیماری‌های گیاهی در استان در مراحل رشدی حساس گندم و جو مرتفع شود.

چاله چاله با تاکید بر اهمیت مبارزه با آفات مزارع غلات گفت: کشاورزان استان علاوه بر مبارزه با زنگ زرد لابد برای افزایش محصول خود ضمن بازدید دقیق مزارع و رعایت مبارزه نرم با پوره سن غلات در مناطق گرمسیر و با سن مادر در مزارع مناطق معتدل و سردسیر استان را مورد توجه کامل قرار دهند.

وی از کشاورزان استان کرمانشاه خواست مبارزه محافظتی با برق زدگی نخود را در مزارع دارای آلودگی با جدیت دنبال کنند .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • این مورد جزو خدمات درمان رایگان کودکان نیست | ۲ سامانه برای ثبت شکایت از بیمارستان‌ ها 
  • جمع‌آوری نمای کامپوزیت برخی از بیمارستان‌های تهران به دلیل ناایمن‌بودن
  • تمرینات ورزشی برای مبارزه با کبد چرب
  • بدهی میلیاردی تامین اجتماعی به مراکز درمانی قزوین
  • لزوم مبارزه با بیماری زنگ زرد را در مزارع گندم و جو
  • بیمارستان رازی کوهدشت سال ۱۴۰۴ افتتاح می‌شود
  • تذکر معنادار امام جمعه تبریز به کاندیداهای دور دوم تبریز در انتخابات مجلس
  • ارائه بیش از ۱۰ هزار و ۷۰۰ نفر خدمت رایگان در حوزه سلامت
  • جذب یک هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای بیماران خاص و صعب العلاج
  • مبارزه شیمیایی با آفات مزارع گندم و جو مازندران