Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- قاسم جان بابائی معاون درمان وزارت بهداشت در بازدید از بیمارستان امام رضا (ع) تبریز گفت: بنده از تمام بیمارستانهای کشور بازدید کرده ام به جرات می توان گفت بیمارستان امام رضا (ع) تبریز نمونه ترین و بهترین مرکز مراقبت از بیماران کرونایی در کل کشور هست.
 
به گزارش خبرنگار ما ،قاسم جان بابایی  معاون درمان ضمن بازدید از بخشهای مختلف بیمارستان امام رضا (ع) تبریز اظهار داشت: با توجه به ارزیابی هایی که از کل بیمارستانها و مراکزی که مراقبت از بیماران کرونایی را درکشور برعهده داشتند به جرات می توان گفت بیمارستان امام رضای تبریز به عنوان سانتر اصلی مراقبت از بیماران کرونایی در استان آذربایجان شرقی بهترین مراقبت و عملکرد را داشته و این مرهون زحماات رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان  و رئیس این مرکز هست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


معاون درمان وزیر بهداشت افزود: زیرساختهایی که از آغاز ریاست رئیس دانشگاه علوم پزشکی در نقاط مختلف استان حتی در جاهای کم برخوردار انجام یافته و به بهره برداری رسیده الان نتایج آن ملموس بوده و امروز به داد مردم منطقه رسیده است .
جانبابایی ادامه داد: بر اساس آماری که ارائه گردیده  حدود 140 نفر بیمار مشکوک به کرونا در این مرکز بستری هستند که نزدیک به نیمی از آنها با مشکلات جدی  مواجه هستند و تحت مراقت ویژه هستند و مراقبتهایی که در این مرکز ارائه می گردد در بالاترین سطح استاندارد جهانی بوده و تمام داروها و مراقبتهای درمانی دانشگاه تبریز و مرکزامام رضا (ع) تبریز از نظر علمی عقب نبوده و همسو با کل دنیا خدمات  درمانی ارائه می گردد.
وی با اشاره به تعداد  بیماران مرخص شده از بخشهای آی سی یو این مرکز اضافه کرد: یکی از شاخصهای اثرگذاری درمان دانشگاه تبریز و بیمارستان امام رضا (ع) تبریز نحوه درمان و ترخیص هموطنان از بخش های ویژه است.  
معاون درمان وزارت بهداشت گفت: بخش زیادی از میزان شیوع کرونا ویروس وابسته به رفتارهای مردم هست و میزان بهبودی بیماران وابسته به تبحر بخش درمان و پزشکان هست و این در عملکرد تیم درمان دانشگاه علوم پزشکی تبریز کاملا قابل لمس هست.
وی افزود : نقطه اطمینان و اعتماد مردم استان وجود زیر ساختهای مناسب بوده و اگر کمی نیز مراعات نمایند می توانیم از این بحران عبور نمائیم.
جانبابائی ادامه داد: دانشگاه علوم پزشکی تبریز به عنوان دانشگاه پیشرو در امر درمان بیماران کرونائی در کشور بوده و به جرات می توان گفت که تجارب این دانشگاه می تواند تکیه گاه خوبی برای سایر دانشگاه های کشور باشد.
این گزارش می افزاید : مرکزآموزشی،درمانی و تحقیقاتی امام رضا (ع) تبریزبا بیش از یکهزار و 50 تخت مصوب بیمارستانی ، بزرگترین مرکز رفرال درمانی شمالغرب کشور بوده و ازآغاز بحران کرونا ویروس به عنوان سانتر اصلی مراقبت از بیماران کرونائی در استان ارائه خدمت می نماید. ایازی خبرنگار آریا

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: معاون وزیر درمان بیمارستان امام رضا دانشگاه علوم پزشکی مراقبت از بیماران معاون درمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۸۴۸۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزییات درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال/ کدام هزینه‌ها سهم دولت است

سرانجام با اعلام رسمی وزیر بهداشت، دستورالعمل درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های دولتی، شکل اجرایی به خود گرفت.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، موضوع رایگان شدن خدمات درمانی برای کودکان زیر ۷ سال، گذشته از سوی وزیر بهداشت، رسانه‌ای شد و در عین حال؛ اختلاف بر سر نحوه اجرای آن، باعث شد این موضوع در جلسات هیأت دولت مورد بررسی و بحث قرار گیرد.

اجرای چنین طرح یا دستورالعملی در ابعاد کشوری، نیازمند بودجه و اعتبار لازم است و شاید همین موضوع، باعث تأخیر آن شده بود.

در عین حال، در روز‌های اخیر، وزیر بهداشت در حیاط دولت به اجرایی شدن این دستورالعمل، جنبه رسمی بخشید و قرار شد در تمامی بیمارستان‌های دولتی، درمان کودکان زیر ۷ سال رایگان شود.

حالا، سعید کریمی معاون درمان وزارت بهداشت؛ جزئیات بیشتری از این دستورالعمل را تشریح کرده است.

وی با یادآوری اینکه تمامی هزینه‌های درمان سرپایی و بستری این کودکان رایگان بوده و بر عهده دولت است، گفت: در تاریخ ۹ اسفند ۱۴۰۲ بر اساس مصوبه هیأت وزیران و ابلاغ معاون اول رئیس جمهور درمان کودکان زیر ۷ سال در مراکز دولتی و دانشگاهی رایگان شد و هموطنان باید در جریان این موضوع قرار گیرند و بدانند که لازم نیست پولی بابت درمان فرزندانشان پرداخت کنند و اگر جایی با تخلف مواجه شدند این موضوع را به سامانه ۱۹۰ گزارش دهند.

وی افزود: این اقدام گام بلندی برای حمایت از آینده سازان کشور و خانواده‌ها آنان است و چنانچه خانواده‌ای تمکن مالی برای پرداخت هزینه‌های درمان فرزندش را نداشته باشند وظیفه ما است که آن‌ها را به طور رایگان درمان کنیم در واقع ۸۰ درصد خدمات پزشکی کشور در مراکز دولتی و دانشگاهی ارائه می‌شود و این خدمات هم برای کودکان زیر ۷ سال رایگان خواهد بود.

در همین حال، بهرام عین‌اللهی وزیر بهداشت، با بیان اینکه هر حادثه یا بیماری که در ۷ سال اول زندگی رخ دهد، در بقیه عمر باقی می‌ماند و سلامت فرد را مختل می‌کند، گفت: بر این اساس به پیشنهاد وزارت بهداشت، در هیأت دولت این طرح به تصویب رسید که خدمات رایگان به کودکان تا زیر ۷ سال در مراکز دولتی داده شود تا از این طریق سلامت آن‌ها ایمن شود. این به همه بیمارستان‌های وزارت بهداشت ابلاغ شده است.

دیگر خبرها

  • این مورد جزو خدمات درمان رایگان کودکان نیست | ۲ سامانه برای ثبت شکایت از بیمارستان‌ ها 
  • جمع‌آوری نمای کامپوزیت برخی از بیمارستان‌های تهران به دلیل ناایمن‌بودن
  • کسب رتبه دو کشوری در شاخص بی دردی زایمان طبیعی
  • حیات دوباره ۵ بیمار با اهدای اعضای جوان مرگ مغزی در مشهد
  • بیمارستان رازی کوهدشت سال ۱۴۰۴ افتتاح می‌شود
  • تکمیل بیمارستان رازی کوهدشت تا پایان سال ۱۴۰۴
  • استاد دانشگاه سمنان عضو هیات علمی نمونه کشوری شد
  • حادثه تلخ برای جوان معلول ساروی که نخبه دانشگاه بود
  • جزییات درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال/ کدام هزینه‌ها سهم دولت است
  • ثبت ۱۶۸ هزار و ۶۷۳ طرح تحقیقاتی در حوزه سلامت/ راه اندازی ۱۱۴ مرکز رشد فناوری سلامت