Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مرکزآموزشی و درمانی امام رضا (ع) تبریز گفت: کرونا بیش از 11 میلیاردتومان هزینه سرباری به این بیمارستان تحمل کرده است.

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، مسعود فقیه‌دینوری امروز در گفت‌وگو با خبرنگاران ضمن معرفی این مرکز به عنوان بزرگ‌ترین مرکز آموزشی و درمانی شمال‌غرب کشور گفت: بیمارستان امام رضا (ع) تبریز اولین بیمار با سندرم حاد تنفسی (کرونایی)  خود در تاریخ دوم اسفند سال گذشته که خانم 89 ساله اهل یکی از شهرستان‌های نزدیک تبریز بود پذیرش، بستری و درمان کرد و به عنوان سانتر اصلی درمان و مراقبت از بیماران درگیر با کرونا ویروس در شمال‌غرب کشور در حال ارائه خدمات درمانی به هموطنان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه از مجموع 2 هزار و 320 نفر پرسنل این مرکز بالغ بر یک هزار و 880 نفر در بخش درمانی و بهداشتی فعال بوده و مابقی در حوزه پشتیبانی مشغول خدمت هستند، افزود: با اختصاص 80 تخت آی سی یو و 400 تخت عادی برای مراقبت  و درمان بیماران کرونایی ( به طور تقریبی بالغ بر 50 درصد کل تخت‌های مرکز) تا این تاریخ بالغ بر یک هزار و 639 بیمار کرونایی در این مرکز بستری و مراقبت درمانی تشخیصی دریافت کرده‌اند.

رئیس مرکز آموزشی و درمانی امام رضا (ع) ادامه داد: ضریب اشغال تخت روز این بیماران بالغ بر 11 هزار تخت روز بوده که به طور متوسط برای هر بیمار 7 روز است.

وی افزود: از تعداد کل بیماران بستری شده تعداد 704 بیمار در بخش‌های آی سی یو و بالغ بر 925 دیگر نیز در بخش‌های عادی تحت مراقبت و مداوا قرار گرفته‌اند.

دینوری با تاکید بر اینکه تمام خدمات درمانی و تشخیصی در دوران بحران کرونا ویروس بدون وقفه ارائه شده است، گفت: از آغاز بحران کرونا ویروس تاکنون بالغ بر 6 هزار مراجعه به اورژانس حاد تنفسی (اختصاصی کرونا ویروس ) بوده که از این تعداد یک هزار و 639 نفر بستری و مابقی به صورت سرپایی درمان و قرنطینه در منزل شده‌اند.

وی ادامه داد: علاوه بر مراجعان اورژانس حاد تنفسی بالغ بر 7 هزار و 500 مراجعه نیز به اورژانس عادی این مرکز صورت پذیرفته که به صورت 24 ساعته در این مرکز تحت مراقبت و خدمات درمانی تشخیصی دریافت کرده‌اند.

گفتنی است ، مرکز آموزشی و درمانی امام رضا (ع) تبریز با بیش از یک هزار و 50 تخت بزرگترین مرکز آموزشی ودرمانی شمال غرب کشور بوده و در شرایط عادی روزانه بیش از 21 هزار تردد را از چهار استان شمال غرب کشور به خود اختصاص داده و از آغاز بحران کرونا ویروس نیز به عنوان سانتر اصلی مراقبت و درمان بیماران کرونا ویروس فعالیت می‌کند.                                                                                                     

انتهای پیام/60001

                                                                                                 

منبع: فارس

کلیدواژه: تبریز بیمارستان درمان بیماران فارس تبریز فارس آذربایجان شرقی کرونا ویروس آموزشی و درمانی شمال غرب کشور مرکز آموزشی کرونا ویروس یک هزار امام رضا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۲۳۹۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش لوکس نوری در بوستان‌های منطقه ۷ اصفهان

مدیر منطقه ۷ شهرداری اصفهان از افزایش لوکس نوری در بوستان‌های سطح این منطقه خبر داد و گفت: افزایش لوکس نوری باغ فدک نیز شامل تعویض ۲۰۰ عدد سر چراغ با هزینه بالغ بر یک میلیارد و یک میلیارد و ۱۷۰ میلیون ریال انجام شده است.

مهدی سلطان‌آقایی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: از ابتدای سال جاری افزایش حجم کمی و کیفیت نور و روشنایی بوستان‌های سطح منطقه ۷ در دستور کار قرار دارد.

وی افزود: نورپردازی‌های شهری از جمله عناصر تأثیرگذار در فضاهای قابل استفاده شهروندان است و تأثیر بسزایی در زیبایی و آرامش‌بخشی محیط شهری دارد.

مدیر منطقه ۷ شهرداری اصفهان تصریح کرد: نورپردازی اصولی المان‌های شهری و فضای سبز علاوه بر زیبایی‌های بصری به آن مکان هویت می‌بخشد و تصویر منحصر به فردی برای مردم محلی و مسافران ایجاد می‌کند.

سلطان‌آقایی ادامه داد: در همین راستا منطقه ۷ شهرداری اصفهان اقدام به افزایش لوکس نوری در بوستان‌های منطقه کرده است که از جمله آن‌ها می‌توان بوستان بنفشه، بوستان صفا، مادی فرسخ، باغ فدک و سایر بوستان‌های خطی منطقه را نام برد.

وی خاطرنشان کرد: افزایش لوکس نوری بوستان بنفشه واقع در خیابان فلاطوری شامل تعویض سری چراغ و نصب چراغ‌های جدید به تعداد ۸۰ عدد با هزینه‌ای بالغ بر ۲ میلیارد و ۴۰۰ میلیون ریال انجام شده است.

مدیر منطقه ۷ شهرداری اصفهان گفت: افزایش لوکس نوری بوستان صفا، واقع در ابتدای خیابان فلاطوری نیز شامل تعویض سری چراغ و نصب چراغ جدید به تعداد ۴۵ عدد با هزینه‌ای بالغ بر یک میلیارد و ۵۰ میلیون ریال صورت گرفته است.

سلطان‌آقایی افزود: با توجه به درخواست‌های مردمی، افزایش لوکس نوری مادی فرسخ در خیابان کاوه نیز شامل تعویض سری چراغ و نصب چراغ‌های جدید به تعداد ۲۹ عدد با هزینه‌ای بالغ بر ۹۰۰ میلیون ریال در دستور کار قرار دارد.

وی با اشاره به نقش محوری باغ فدک در توسعه گردشگری شهر اصفهان گفت: افزایش لوکس نوری باغ فدک نیز شامل تعویض ۲۰۰ عدد سر چراغ با هزینه بالغ بر یک میلیارد و یک میلیارد و ۱۷۰ میلیون ریال انجام شده است.

مدیر منطقه ۷ شهرداری اصفهان تصریح کرد: در باغ فدک ۴۰ عدد پروژکتور ۲۰۰ وات ال‌ای‌دی با هزینه‌ای بالغ بر دو میلیارد ریال و ۹۰ پروژکتور ۱۰۰ وات نیز با هزینه بالغ بر چهار میلیارد ریال خریداری و نصب شده است.

کد خبر 750500

دیگر خبرها

  • خدمات درمانی رایگان برای کودکان؛ نمایش یا واقعی؟
  • مدیر عامل بنیاد بیماری‌های نادر ایران مطرح کرد؛ جلوگیری جدی از بیماری «کوتاه قامتی» در کشور
  • این مورد جزو خدمات درمان رایگان کودکان نیست | ۲ سامانه برای ثبت شکایت از بیمارستان‌ ها 
  • جمع‌آوری نمای کامپوزیت برخی از بیمارستان‌های تهران به دلیل ناایمن‌بودن
  • افزایش لوکس نوری در بوستان‌های منطقه ۷ اصفهان
  • بدهی میلیاردی تامین اجتماعی به مراکز درمانی قزوین
  • بیمارستان رازی کوهدشت سال ۱۴۰۴ افتتاح می‌شود
  • چالش‌های فراوان بیماران خاص و صعب العلاج در ایران/ وقتی مشکلات بیماران هموفیلی دیده نمی‌شود
  • کانون هموفیلی ایران: دارو‌های جدید هموفیلی، تحت پوشش بیمه نیست
  • مصائب بیماران هموفیلی برای تهیه دارو