Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مرکز آموزش درمانی امام رضا(ع) تبریز گفت: ۲۰ درصد بیماران مبتلایان به کرونا در بیمارستان امام رضا تبریز بستری هستند ولی ۶۸ درصد بیماران بدحال استان در این بیمارستان بستری هستند.

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، مسعود فقیه دینوری ظهر امروز در نشست خبری با رسانه‌های آذربایجان‌شرقی اظهار کرد: بعد از دوم اسفندماه اولین مورد مبتلا به کرونا در استان مشاهده شد و از آن به بعد کادر درمانی و مراکز آموزشی پیشقدم شدند که قرار بود، بیمارستان سینا مرکز اصلی مبارزه با کرونا باشد ولی به علت وجود بسترهای مناسب در بیمارستان امام رضا (ع)، اینجا اولین مرکز اعلام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۲۰ درصد مبتلایان به کرونا در آذربایجان‌شرقی در بیمارستان امام رضا (ع) بستری هستند

وی با بیان اینکه مدیریت بیماری کرونا در سطح شهرستان و عدم هجمه بیماران شهرستانی به مرکز جزو اولویت بود زیرا در برخی شهرستان‌ها این اتفاق نامیمون رُخ داد، گفت: در حال حاضر حدود۲۰ درصد مبتلایان به کرونا در استان در بیمارستان امام رضا بستری هستند ولی اگر تدبیر لازم اتخاذ نشده بود الان باید ما پاسخگوی ۱۰۰ درصد مبتلایان بودیم ولی الحمدالله تلاش چند ساله بخش درمان در ایجاد تجهیزات و بستر در شهرستان‌ها منجر شد تا مقابله با بحران کرونا در هر شهرستان انجام گیرد.

پاسخ نقدها به توسعه فضای فیزیکی بیمارستان‌ها را با کرونا دادیم

رئیس مرکز آموزش درمانی امام رضا(ع) افزود: نقدهای زیادی به بخش توسعه فضای فیزیکی درمانی، اورژانسی در شهرستان‌ها داشتیم ولی امروز پاسخ همه این نقدها داده شد.

وی با اشاره بر اینکه در بیمارستان امام رضا (ع) می‌توان به راحتی بخش اورژانس را به دو بخش تقسیم کرد: الحمدالله در شهر تبریز توانسته‌ایم تا کرونا را کنترل کنیم ولی در کنار این خدمات ما  بخش ویژه تروما هم هستیم که ارائه خدمات خود را ترک نکرده است.

دینوری خاطرنشان کرد: روزی انتقادات زیادی از اورژانس این بیمارستان وجود داشت ولی با توسعه و رسیدگی این بخش الان جزو اورژانس‌های مجهز هستیم و الان حتی یک مورد هم شکایت نداریم.

۴ هزار مراجعه به اورژانس امام رضا (ع) در ۴۵ روز اخیر

وی بیان کرد: از ۲ اسفند تا به امروز حدود ۴ هزار نفر مراجعه به اورژانس این بیمارستان وجود داشت که از این میان، یک مورد هم مراجعه برای شکایت به دفتر من نبود و این یک رکورد خوب برای بیمارستان امام رضا تبریز می‌باشد.

پاسخ به شائبات در رابطه با بخش سی‌تی اسکن بیمارستان امام رضا (ع)

رئیس مرکز آموزش درمانی امام رضا(ع) به بخش‌های مختلف تست کرونا اعم از عکس، آزمایش و غیره اشاره کرد و گفت: برخی‌ها این دغدغه را داشتند که بیماران کرونایی از سی‌تی اسکن بیمارستان استفاده می‌کنند و این باعث انتقال بیماری می‌شود در حالیکه در هر لحظه گندزدایی می‌شود و حتی بخش ویژه برای کرونایی‌ها اختصاص یافته است.

انجام آزمایش پی سی آر مستقل در خود  بیمارستان امام رضا (ع)

وی افزود: از فردا صبح انجام  آزمایش پی سی آر  کلاس ۲ در خود بیمارستان انجام خواهد گرفت و دیگر وابسته به مرکز نخواهیم بود.

دینوری ابراز کرد: آزمایش کلاس ۳ برای جنگ‌های بیولوژیکی بوده و احتمالا تا دو یا سه ماه آینده راه‌اندازی خواهد شد.

وی متذکر شد: در حوزه‌های درمان، پرستاری، روانشناسی پروژه‌های زیادی تصویب شده است و منتظر نتایج تحقیقات هستیم.

رئیس مرکز آموزش درمانی امام رضا(ع) با تاکید بر اینکه ویروس کرونا یک بیماری نوظهور است و هنوز شناخت کافی از آن نیست، گفت: ما یک دستورالعمل مخصوص کشوری برای کویید ۱۹ داریم که در آن کاملا مشخص شده که چه کسی را معاینه، قرنطینه، بستری کرده و به چه کسانی دارو و چه داروهایی خواهید داد.

وی ادامه داد: یکی از بهترین مراکز کشور از نظر تامین تجهیزات حفاظت فردی بیمارستان امام رضا(ع) تبریز است به طوریکه مشکلات داشتیم ولی فائق آمدیم و هیچگونه کمبودی از لحاظ تامین تجهیزات و لباس‌های مخصوص نداریم.

دینوری تاکید کرد: هر کاری در بیمارستان امام رضا(ع) انجام گرفته با حمایت و پشتیبانی دانشگاه علوم پزشکی انجام گرفته است.

آخرین وضعیت کرونا در بیمارستان امام رضا (ع) تبریز

وی گفت: حدود یک هزار نفر مبتلا به کویید ۱۹ در بیمارستان بستری شده‌اند که در حدود ۶۸۰ نفر مرخص شده‌اند.

۶۸ درصد بیماران حاد کرونایی در آذربایجان‌شرقی در بیمارستان امام رضا (ع) بستری هستند

رئیس مرکز آموزش درمانی امام رضا(ع) اضافه کرد: ۲۰ درصد بیماران مبتلایان به کرونا در بیمارستان امام رضا تبریز بستری هستند ولی ۶۸ درصد بیماران  بدحال استان در این بیمارستان بستری هستند.

وی با بیان اینکه شرایط بیمارستان خاص است، گفت: به غیر از یک یا دو روز در ۴۵ روز اخیر، تعداد مراجعات ثابت است که مشکوک به کرونا تلقی شده‌اند.  

دینوری ادامه داد: بعد از مرخصی بیمار باید مراحل ایزوله بیمار انجام گیرد به طوریکه از امروز شروع به کار کرد و برخی از مریض‌هایی که  خانواده‌هایشان نمی‌توانستند قبول کنند، در این نقاهت‌گاه تحت مراقبت هستند.

افراد چاق دیابتی دارای بیماری بیشتر در خطر هستند

وی ابراز کرد: افراد چاق دیابتی دارای بیماری زمینه‌ای هستند، شدت بیشتر بیماری نسبت به بیماران عادی هستند که این تجربه عینی ما می‌باشد.

رئیس مرکز آموزش درمانی امام رضا(ع) تصریح کرد: در رابطه با نحوه ابتلا هیچ بررس خاصی انجام نگرفته و در انواع و اقسام مختلف دچار این بیماری شده‌اند.

وی اذعان داشت: در این ۴۵ روز اخیر هیچ خدمات اورژانی بیمارستان تعطیل نشده است ولی مردم مراجعه کمتری نسبت به ماه‌های گذشته دارند و حتی این روند کاهش مراجعات در کلینیک‌ها و مطب‌ها هم دیده شده است.

دینوری اضافه کرد: حتی اگر بیمار مبتلا به کرونا نیاز به جراحی باشد ما این شرایط را در بیمارستان ایجاد کرده‌ایم.

وی توضیح داد: یک بیماری که به اورژانس مراجعه می‌کند، ابتدا به قسمت تریاژ هدایت می‌شود که در این حالت یا مراجعه‌کننده مشکوک به کرونا است و یا به دلایل دیگر آمده است ولی ما همچنان همه را مشکوک به کرونا می‌دانیم و تمهیدات لازم را در نظر می‌گیریم.

۲۶ کادر درمان، خدمات، اداری بیمارستان امام رضا (ع) تبریز درگیر مبتلا به کرونا

رئیس مرکز آموزش درمانی امام رضا(ع) گفت: از بین پزشک و پرستار، نگهبان، حسابدار و طیف‌های مختلف خدماتی و درمانی بیمارستان حدودا نزدیک ۲۶ نفر تاکنون مبتلا به کرونا مراجعه کرده‌اند که برخی‌ها سرپایی قرنطینه شده و دوباره بعد از بهبود کامل اکثرا به کار خود بازگشته‌اند و الان فقط یک نفر از پرسنل بستری است ولی همکار درمانی بستری از سایر مراکز درمانی داریم.  

وی با اشاره بر اینکه تمام کادر درمانی که آزمایش مثبت داشتند بهبود یافته و به کار خود بازگشتند، ادامه داد: ما از نگهبان تا کادر کمک بهیار و حسابداری و غیره مبتلا به کرونا داشتیم و البته این دلیل نیست که همه آنها در بیمارستان گرفته‌اند زیرا آنها هم جزو مردم بوده و با اجتماع در ارتباط هستند.

دینوری خاطرنشان کرد: البته  یک پرستار و نگهبان مبتلا به کویید ۱۹ داشتیم که شرایط وضعی آنها بدحال هم بود ولی الحمدالله  حالشان بهبود یافته و دوباره به کارشان بازگشته‌اند.

روایت عاشقی کادر آی سی یو بیمارستان امام رضا (ع) تبریز

وی ابراز کرد: هر نیروی درمانی را که دستور انتقال از آی سی یو می‌دهیم ناراحت می‌شوند و همچنان علاقه دارند تا در بخش کرونا کار کنند.

رئیس مرکز آموزش درمانی امام رضا(ع) یادآور شد: موردی از مبتلایان در امام رضا(ع) نداشتیم که از آمبولانی و بستری شدن بترسد.

وی تصریح کرد: مهم‌ترین چالش فعلی همین کروناست و همه باید با اتحاد بر این ویروس غلبه کنیم که با در خانه ماندن، حفاظت فردی و توجه به نکات بهداشتی بهترین راه برای غلبه بر کروناست.

دینوری متذکر شد: عمده عدم ترس مردم آذربایجان به خاطر کنترل خوب علوم پزشکی تبریز است ولی باید از ویروس ترسید و در خانه ماند.

وی با بیان اینکه بسته به شرایط مریض تعداد روز بستری متفاوت است، تصریح کرد: ما مریضی داریم که بیش از ۲۰ روز در بیمارستان بستری بوده ولی مریضی داریم که در ۵ روز مرخص می‌شود.

هزینه ۵ میلیاردی سربار شده بیماران مبتلا به کرونا

دینوری بیان داشت: هزینه سرباری بیماری کرونا که در هیچ جا اعم از بیمه دیده نمی‌شود برای هر " تخت روز" نزدیک به ۸۰۰ هزار تومان هزینه برای بیمارستان است.

وی با اشاره بر اینکه متوسط بستری متفاوت است و پیش‌بینی می‌شود تا پایان فروردین حدود ۵ میلیارد تومان هزینه سرباری بیماران کرونایی هزینه خواهیم کرد، گفت: به عبارتی این هزینه به سطل آشغال ریخته می‌شود.

دینوری گفت: بسته به بیمار هزینه‌ها متفاوت است و قطعا در روزهای آتی بار هزینه بیمه‌ها را هم بالا خواهد برد.

وی به چاپ کتاب در رابطه با تجارب مدیریت بحران با تشکیل یک تیم تحقیقی اشاره کرد و گفت: تجربه مدیریتی، تجربه مدیریتی دو مقوله مهم برای ثبت تجارب در سال‌های آتی است.

 

  انتهای پیام/۶۰۰۲۷

منبع: فارس

کلیدواژه: بیمارستان تبریز آموزش امام رضا رئیس بیمارستان امام رضا بیمارستان امام رضا تبریز ویروس کرونا کرونا دوران کرونا قرنطینه درخانه بمانیم جنگ بیولوژیکی ماسک بیماران کرونایی خبرنگاران کادر پزشکی کادر درمان شیوع ویروس مقابله با کرونا بیمارستان امام رضا مبتلایان به کرونا بیمارستان بستری مبتلا به کرونا درصد بیماران بستری هستند شده اند ۲۰ درصد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۰۰۳۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فاجعه در بیمارستان‌های دولتی؛ مهاجرت پرستاران به بخش خصوصی

بررسی‌ها نشان می‌دهد که بیش از ۸۰ درصد بستری‌ها در بیمارستان‌های دولتی صورت می‌گیرد، یعنی اینکه اغلب مردم به دلیل هزینه‌های سنگین درمان؛ ناگزیر به انتخاب بخش دولتی هستند و این در حالی است که شرایط ماندگاری کادر درمان در بیمارستان‌های دولتی تا حدودی سخت‌تر از بخش خصوصی است. به ناچار شاهد مهاجرت کادر درمان از بخش دولتی به خصوصی هستیم.

به گزارش مهر، آن طور که از اخبار و شواهد امر بر می‌آید، پرداختی مردم در بیمارستان‌های دولتی بین ۱۰ تا ۱۵ برابر کمتر از بخش خصوصی است. پرداختی و ویزیت متخصص یا فوق تخصص در بیمارستان‌های دولتی مبلغی در حدود ۱۵ هزار تومان است، در صورتی که اگر بیمار به متخصص و یا فوق تخصص در مطب رجوع کند، حدود ۲۵۰ هزار تومان باید پرداخت کند.

با توجه به پرداختی بسیار کمتر بیمارانی که به بخش دولتی مراجعه می‌کنند و با عنایت به اینکه اختلاف بسیاری در پرداختی بیماران بیمارستان‌های دولتی و خصوصی وجود دارد؛ سیاست دولت و مجلس باید به گونه‌ای باشد که کادر درمان تمایلی به تغییر جابجایی از بخش دولتی به خصوصی را نداشته باشند.

جلیل میرمحمدی عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، مهاجرت پزشکان و کادر درمان از بخش دولتی به خصوصی را فاجعه پنهان نظام پزشکی دانست و گفت: مهاجرت کادر درمان از بخش دولتی به خصوصی منجر به کاهش نیروی مجرب در سیستم دولتی خواهد شد و مردم بالاجبار برای دریافت خدمات درمانی به سیستم خصوصی مراجعه می‌کنند و در نتیجه پرداختی از جیب مردم بین ۱۰ الی ۱۵ برابر افزایش پیدا می‌کند.

وی با بیان اینکه دولت باید انگیزه و مشوق‌های ماندگاری پرستاران و پزشکان در بخش دولتی را فراهم کند، اظهار داشت: امروز پرداختی کادر سلامت در برابر خدماتی که ارائه می‌دهد کافی نیست و انگیزه لازم برای ماندگاری در سیستم دولتی را فراهم نمی‌کند، از طرفی پرداختی‌های کادر سلامت نیز در سیستم دولتی به قدری با تأخیر انجام می‌پذیرد که انگیزه فعالیت از این گروه را می‌گیرد.

میرمحمدی ضمن انتقاد از اینکه پرداختی کادر درمان با تأخیر ۹ الی ۱۰ ماهه است، گفت: پرداختی کادر درمان به صورت پلکانی و مشمول پرداخت مالیات با عناوین مختلف شده است که نه تنها مشوقی برای پزشکان نیست بلکه انگیزه‌ای برای خروج هرچه سریع‌تر از سیستم دولتی خواهد شد و متأسفانه آسیب این کوتاهی‌ها در خدمات پزشکی را مردم متوسط و مستضعف خواهند دید که به ناچار در بیمارستان‌های دولتی بستری می‌شوند.

وی با تاکید بر اینکه دولت باید از حداکثر توان خود بهره بگیرد تا نیروی متخصص در بدنه دولتی باقی بماند، یادآور شد: امروز دولت با اتخاذ تصمیمات نادرست منجر به خروج کادر درمان از سیستم دولتی می‌شود.

میرمحمدی با اشاره به تلاش مجلس برای ماندگاری نیروی کارآمد پزشکی در بدنه دولتی، ادامه داد: در سال گذشته تلاش شد پزشکانی که دارای مطب در بخش خصوصی نیستند از پرداخت مالیات معاف شوند و طبق مصوبات مجلس ۱۰ درصد مالیات برای آنان تعیین شد، اما تاکنون موفق نشدیم خروجی این مصوبات را بگیریم، البته رئیس مجلس قول قطعی داد که در اولین فرصت این مسئله در داخل صحن علنی به گونه‌ای حل شود تا مصوبه سال گذشته مجلس، امسال نیز ادامه داشته باشد.

وی با بیان اینکه بحث کارانه باید برای پزشکانی که در غیر از مراکز استان در حال خدمت رسانی به مردم مناطق محروم هستند، تغییر کند، یادآور شد: سیاست‌های دولت و مجلس باید به گونه‌ای باشد که مشوق یا انگیزه‌ای برای پزشکان عمومی، متخصص و فوق تخصص شود تا در مناطق محروم و بیمارستان‌های غیر از مراکز استان‌ها خدمات ارائه دهند.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان در مجلس تاکید کرد: توجه به این مسئله برای پزشکان هیأت علمی نیز صدق می‌کند چرا که اگر پزشک متخصص هیأت علمی ما انگیزه‌ای نداشته باشد نه تنها آموزش به لحاظ کیفی آسیب می‌بیند بلکه از سیستم نیز خارج خواهد شد و عملاً ما به لحاظ کمی، عضو هیأت علمی نخواهیم داشت تا بتوانیم آموزش‌ها را ارائه دهیم.

در همین حال، همایون سامه یح یکی دیگر از اعضای کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، با عنوان این مطلب که امروز کادر درمان در بخش دولتی و خصوصی تحت فشار هستند، گفت: متأسفانه دولت با مشکل تأمین بودجه برای حقوق پرستاران مواجه است و طبیعتأ زمانی که در بخش دولتی پرستاران ما با این مشکلات مواجه هستند در بخش خصوصی نیز از آنان سوءاستفاده می‌شود.

وی با بیان اینکه مشکلات پرستاران منجر به دلسردی آنان می‌شود و سیستم درمانی کشور را دچار مخاطره می‌کند، خاطرنشان کرد: برخی از پرستاران که شرایط مهاجرت دارند استعفا داده و اقدام به خروج از کشور می‌کنند، اما برخی دیگر که شرایط و توان مهاجرت ندارند و به دلایل مختلف از جمله وابستگی به خانواده، عشق به وطن و یا نداشتن مشکلات مالی در کشور ماندگار می‌شوند، اما چنین شرایطی دلسردی و بی‌انگیزگی را برای آنان رقم می‌زند، بی تردید بی توجهی به مشکلات کادر درمان به ویژه پرستاران منجر به ایجاد مخاطراتی برای سیستم درمانی کشور خواهد شد.

دیگر خبرها

  • فاجعه در بیمارستان‌های دولتی؛ مهاجرت پرستاران به بخش خصوصی
  • این مورد جزو خدمات درمان رایگان کودکان نیست | ۲ سامانه برای ثبت شکایت از بیمارستان‌ ها 
  • مهاجرت کادر درمان از بخش دولتی به خصوصی
  • کادر درمان از بیمارستان‌های دولتی به بخش خصوصی مهاجرت می‌کنند
  • بدهی میلیاردی تامین اجتماعی به مراکز درمانی قزوین
  • بیمارستان رازی کوهدشت سال ۱۴۰۴ افتتاح می‌شود
  • لحظه ناب عاشقی در حرم مطهر امام رضا (ع) هنگام بارش باران + فیلم
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • شهادت ۱۰ هزار زن فلسطینی در جنگ غزه
  • نماینده همدان در مجلس خبرگان رهبری به علت عارضه مغزی در بیمارستان بستری شد